VAB och remiss

Arwin har varit hemma från förskolan hela veckan och A och jag delar så vi behöver ta ut VAB-timmar så lite som möjligt. Igår var jag till läkaren igen med Arwin och denna gång fick vi remiss till sjukhuset. Vi känner ingen större oro just nu, för lillparveln flyger omkring och verkar må toppen – men vi misstänker att han har problem med hörselgångarna och därmed kanske också möjligen hur ljuden låter för honom. Skönt att få det kollat av proffs. 🙂

Själv var jag och gjorde min halvårsvisa uppfräschning av långluggen. 😉 Mitt hår växer som ogräs så det känns skönt att få det kapat lite. Enda ”kravet” jag har vid klippning är att håret ska få plats i en tofs – eftersom det är så jag alltid har håret i stallet varje dag.

Idag ska jag tömköra Grizzly på ridbanan (om den inte hunnit bli en isrink) och imorgon får G en uteritt med gästryttare igen. Fredagar ska jag försöka ha stallfria för renodlad tid för familjemys. A åker till Alperna i helgen så jag och Arwin ska ro ihop vardagen själva en vecka framåt. Det ska nog gå bra. ♥ ”Själva” innebär ändå att jag får tillfällig hjälp med barnvakt av mormor ett par timmar om dagen så jag kan ta mig iväg till hästarna. GULD värt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.