Ida och jag har horsat around tillsammans igen och Volvon såld

Manne och Wilton

Volvon är såld. Min fina, kära Volvo är inte min längre. Jag kände på fullt allvar litet sting i hjärteroten igår när jag såg bilen åka iväg för sista gången från gården, haha. Jag har så många minnen förknippade med och i den bilen så den hade liksom ett affektionsvärde för mig. Men såklart skönt ändå att den är såld. 🙂 Är det förresten någon av mina hundkamrater och bekanta som letar en dubbelbur från Jeppeburen så har jag en till salu!

Ida och jag har haft skoj med hästarna i helgen. Jag har i alla fall haft skoj och skrattat ÅT Ida. 😉 Hon var modig och faktiskt hoppade i skogen i lördags! Kika filmen från vår helg här nedan om ni vill, för nu har Ida och Elaine ”horsat around” tillsammans igen. 😉

Wiltons ostyriga och busiga man har fått flätor i helgen också av tant Ida, tack! 🙂 Det ska förhoppningsvis hjälpa manen att vilja vara på en och samma sida…

Arwin har varit en stor solstråle hela helgen och var en klippa och hjälpte mig byta däck på bilen i lördags inför försäljningen. ♥ Otur med baciller som han verkar ha så är han, återigen, hemma från förskolan idag med snorig liten näsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.