En månad med Wilton och toppform

Fredag. Snudd på toppform i gammkroppen, åtminstone om man jämför hur det har varit sen i höstas! Jag törs knappt skriva det högt, men jag mår SÅ mycket bättre i mina leder igen! 😀 Det måste ju bara vara min nygamla medicin som gör dunder för mig – annars är det ju sånt sammanträffande som känns för overkligt för att vara troligt. Jag är så glad!

Grizzlan har haft gästryttare igår och har det även idag. Jag kommer dock åka till stallet efter jobbet för att pyssla om Wilton och såklart även gosa med G. ♥

Wilton har firat en månad som Alnöbo nu och mest för att tömma min telefon för att ge plats för nytt så har jag gjort en liten minifilm som visar vad W haft för sig under vår första månad tillsammans. Kika om ni vill och klicka på bilden här nedan för att länkas vidare till YouTube. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.