Jobb i Ö-vik och vildhästar

Mr Wilton – en av mina favoritbilder hittills ♥

Tillbaka på hemmabyn efter en dagstur till Ö-vik igår. Tidig avresa och sen hemresa innebar att jag lät hästarna få vara vildhästar för dagen. Att de är vildhästar innebär bara nåt så harmlöst att de tittas till av stallägaren, som vanligt, men att jag själv inte åker till stallet. 🙂

Grizzly fick faktiskt ompyssling och ridtur ändå, så det kändes bra att han fick hålla igång trots att jag var bortrest. Det finns en del att berätta om hur jag tänker kring att äga två hästar, men tills allt är klart väljer jag att inte berätta. Det jag kan säga är att nej, jag kommer inte ha två hästar fullt ut är det tänkt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.