Hovbergsstugan, träning på recept och Wiltons ABC

Grizzly känns fin att rida nu! Längtar tills hans fina man växt ut igen. 🙂

Bästa Fläcken har fått två dagars nytta i helgen. En timmes uteritt i lördags med en del galopp och skritt/trav-övergångar och ett halvtimmes tömkörningspass på ridbanan med markbommar – helt enligt doktorns recept. 🙂

G får ju inte trava på böjt spår ännu men vi löste det bra med 4 bommar längs ena långsidan, så vi saktade av och skrittade på kortsidans böjda spår. Övergångar och markbommar i ett och samma tömkörningspass. Topp! Det enda som inte var topp var att jag också fick trava bommar och springa x antal övergångar bakom G, haha. Hjälp, jag kan ju råka gå och bli vältränad om jag fortsätter såhär ju…

Söndag förmiddag tog jag, A och A och hundarna oss en promenad upp till Hovbergsstugan i kanonväder. Underlaget var slirigt och krävande så Arwin fick under största delen skjuts på pappans axlar. 🙂

Wilton fortsatte igår sin ABC-hanteringsträning. Nu har jag honom uppställd på stallgången i linor, men vi tar det lugnt och försiktigt där också så inte W hamnar i någon paniksituation. Ju mer man vänjer sig rätt från början desto lättare brukar det ju gå även fortsättningsvis. ♥

W fick en liten session med ett schabrak på ryggen också för första gången. Lägga på, ta av, lägga på, ta av – inga konstigheter tyckte han. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.