Nygammal, för dyr, medicin – Rödnos och Vitnos och återfall

Bilderna där jag är med har Ida rattat kameran. 🙂

Rödnos och Vitnos tillsammans på bild. 😉 Wilton är ganska fotogenisk ändå, tycker ni inte? ♥ Älskar hans uttrycksfulla huvud och vänliga ögon.

Igår kväll stod W som en staty på stallgången vid ompyssling. Hans kamrater stod inne för kvällen och vi var flera hästägare i stallet också så det var fullt hus, vilket W verkar gilla. När han är ensam vill han absolut inte stå stilla, men det kommer så småningom med vana och rutin.

Ser fram emot helg nu med mer hanteringsträning med Wilton, ridturer på Grizzly och familjehäng. Arwin skulle ha varit på förskolan igen idag var det tänkt. Men gissa vem som plötsligt kräktes igen igår kväll precis efter han somnat? Jo… det är sant. Jag och A stod som två fågelholkar och var förundrad över förloppet, men Arwin har sovit lugnt hela natten – så vi hoppas det var en engångs… ♥

Läkarbesöket igår innebar besked om medicinbyte, igen, för mig. Jag ska gå tillbaka till min gamla, enligt läkarna för dyra, medicin under en 3-månaders provperiod. Sen kommer jag eventuellt byta igen till en för mig helt ny medicin. Fortsatt sprutor ca varje till varannan vecka, men tydligen hade den ett annat sätt att försöka hindra inflammationsprocesserna i min kropp. Ingen MR bokad förrän efter den här provperioden vad jag förstod…

Hoppas solen skiner på er i helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.