Grizzlys återbesök, barnridning och Wiltons mankhöjd mätt

Min ena brorson ville rida Grizzly i helgen – och såklart fick han det! ♥

Det har nyss varit helg var det någon som sa. Jag var tydligen ”där” också men hann inte reagera. 😉 Helgerna går för fort!

I fredags stämplade jag ut ett par timmar tidigare eftersom det var återbesöksdags för Grizzly. Ida hängde med och hur det gick kan ni se och höra här nedan om ni vill. 🙂

I lördags åkte vi till stallet hela högen. Det stod barnridning, herren på snötäppan och lunchvila på schemat för barnen. Vem som gjorde vad tror jag inte behövs förtydligas närmre. 😉

Wilton har varit på ridbanan för första gången och jag passade på att ta ett gäng bilder. Kommer visa på dem lite pö om pö här. Han har även blivit mätt! Det här med storlek är ju lite av ett lotteri och faktiskt väldigt spännande. Jag tror W kommer bli ganska lagom stor, men man vet ju aldrig helt 100. Igår, vid exakt 1 år och 8 månaders ålder, mätte han in på mankhöjd nån millimeter från 157 cm. Jag mätte aldrig hur hög rumpan är, men han är bakhög – så mer lär han växa. Många vill ha så stora hästar nuförtiden, vilket jag inte vill ha/behöver. Time will tell var det landar men det är för den sakens skull ändå roligt att följa och sia om. 🙂

(fotat av Ida)
Mankhöjd vid 1 år och 8 månaders ålder. Skor behöver inte räknas bort. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.