Fortsatt igångsättning för Grizzly och Wilton hemmastadd

Grizzly njuter i solen ♥

Igångsättningen för Grizzlys del går bra och han fick gå nakenfis i solen en stund här om dagen för att få njuta av solens varma strålar lite extra. 🙂 Faktiskt så lade vi in första galoppen i helgen – så nu kan vi, om än lugnt och i kontrollerade former, rida i alla gångarter igen. 🙂 Fortsatt är det hårt underlag som gäller ett tag framåt samt att undvika trav i backar osv. Skrittrundor i skogen lägger vi också in, där underlaget såklart är lite djupare – men vi håller oss till de fastare delarna. Inga för djupa eller potentiellt sliriga underlag.

Jag ska idag ringa till kliniken och höra när de tror vi får komma in på ett nytt återbesök för avstämning.

Lille Wilton verkar ha landat i sitt nya hem på bra sätt. Han trivs med sina hagkamrater och vi tar en stunds ompyssling och lite hantering varje kväll i samband med insläpp.

Jag ska ta tillfälle inom kort och låna en riktig mätsticka för att mäta hans mankhöjd. Buden är många om hur stor han kommer bli som vuxen och storlek är alltid lite av ett lotteri! Det blir spännande att se.

Wilton: ”Vad vill du mitt i maten?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.