Loftet säsong 2022 och familjehelg

I brist på nya bilder bjöd FB-minnen mig på en gammal favorit 🙂

Som sagt, i brist på nya bilder återbrukar jag gamla. Titt vad roligt jag såg ut att ha. Jag minns att fåren omringade mig och var så feta i pälsen så de liksom klibbade fast och drog omkull mig i snön! Varför var jag mitt bland fåren undrar ni? Jo, se vidare förklaring här nedan. Mina duktiga långnäsor lekte vallhundar för en dag. ♥

Helgen har varit en riktig familjehelg, både med folk och fä. ♥ Vi har lekt massor, åkt snowracer, ätit familjemiddagar och hemmafixat. Vi sköt faktiskt inte upp ett par saker utan kan nu sätta bock för att fixa innertaket på Loftet, lägga ut Volvon till försäljning och köpa nytt batteri till Kian, vår lilla bil.

Igår kväll hängde hela familjen med till stallet och så tog vi oss en kvällspromenad tillsammans. Arwin ville rida på hemvägen, vilket han såklart fick. Det blev inte många sekunder dock, för han tippade lite framåt och sa ”ojojoj”, och ville då komma tillbaka ner till pappans trygga famn istället. 😉 Jag blev minst lika glad för att han igår ville vara med och borsta Grizzly. Jag tänker aldrig sluta hoppas att han får ett starkt djurintresse också, men jag tänker absolut inte försöka tvinga fram något. Blir det så blir det, men vilket som tror jag starkt på att växa upp med djur är en helt fantastisk grej. Barnen lär sig att ta hänsyn, att bry sig om och ta hand om andra på ett naturligt sätt. ♥

Vi har hela helgen försökt hålla span var vi än varit på en bortsprungen Golden retriever-tik. I torsdags kväll försvann hon spårlöst från sin gård, strax ovanför där vi bor. Hon har sen dess inte synts till, alls, så trots idogt letande i flera dagar har hon inte hittats. Jag kan bara tänka vilken mardröm ägarna lever i just nu. Hoppas verkligen de hittar henne alternativt att hon blir återlämnad om någon varit så fräck och stulit henne…

Nu har vi öppnat upp bokningsbara perioder för ”Loftet” säsong 2022. Vi hoppas på lika god tur med våra gäster i år som ifjol. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.