Medicinen smakar urk… och en spännande vecka väntar

Arwin och Penny tar en tupplur tillsammans i soffan. ♥

Jag börjar med att säga att Arwin mår bra och han tackar för omtänksamma kommentarer och krya-på-hälsningar. 🙂 Aptiten har fortfarande att önska, men han är egentligen sitt vanliga pigga jag om dagarna.

Däremot tycker han just nu att hans föräldrar ligger riktigt dåligt till på poppislistan, tre gånger om dagen… Han fajtas, spottar, gråter och fräser när det är dags för att ta medicinen. Kåvepenin, vilket påhitt… den smakar ju URK! Hur svårt kan det vara att smaksätta en medicin så små barn inte kräks rätt ut av smaken? Vi får se om det vi lyckas få i Arwin gör någon verkan, men det känns som minst hälften åker ut av ren reflex från hans kropp. :/ (Och ja, jag har redan kontaktat BVC igen för att höra om alternativ medicin och testat husmorsknep för att få i medicinen lättare)

Igår kväll var Grizzlan ut på en tur på byn igen. Skrittrunda på byvägarna med lite lätt uppförs och nedförslut i ca 45 minuter. Ikväll hoppas jag vi hittar sträckor där vi kan lägga in lite mer trav.

Helgens tänkta planer har blivit inställda, men det ger med andra ord tillfälle för saker som man skjutit på att få gjort. (det betyder inte att de inte kommer skjutas på igen förstås…) 😉

Nästa vecka blir spännande. Behandling nr 2 i min onda axel bland annat. Just den här gången är ”bland annat” så himla roligt och stort och spännande och galet och nervöst och alldeles, alldeles underbart. Mer om det till veckan…

Och just ja! Volvon ska säljas. I gammal-Volvo-mått mätt är den precis inkörd. Om jag inte minns fel 26.000 mil. Volvo V70 årsmodell -04. Alltid startat som en klocka. Hundbur från Jeppeburen finns att köpa till. 🙂 Kom och köp?

Trevlig helg!

1 svar på ”Medicinen smakar urk… och en spännande vecka väntar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.