Arwin till doktorn

Om ni undrar vad det är för brun flygande massa på den vänstra bilden här ovan så är det bara Ida som ramlar av sin ”häst”. 😉 Arwin körde slut på sin gla’mor Ida på ca 10 minuter. 😉

Ni känner säkert igen att jag brukar nämna att jag är så stolt över Grizzly de gånger vi är hos veterinären eftersom han får högsta betyg i uppförande, varje gång, även om det är behandlingar som gör ont. ♥ Idag fick jag känna samma sak, fast upphöjt till 100. Vår lilla storpojke har nämligen idag varit hos doktorn för en extra koll. Vi har känt att något inte är helt 100, även fast vi vet att det är fullt ”normalt” att barn i den här ålder och den här årstiden har infektioner som avlöser varandra, är kinkiga med mat, sover oroligt osv.

Arwin var som en solstråle under hela besöket och gick självmant och ställde sig intill doktorn när han bad om att få lyssna på hans lungor och titta i öronen. Han hoppade själv upp på vågen för vägning – bara för att nämna några saker. SÅ duktig och SÅ stolt mamma! ♥

För ca en månad sen skrev jag ett inlägg om att Arwin vaknat och varit ledsen på natten, slagit sig mot örat och sagt ”ajaj”. Det gick då över, trodde vi, eftersom han somnade om och sen inte visade några ajaj-symtom längre. Men idag visar det sig att Arwin har/haft en infektion i örat och värkt hål på trumhinnan. Han var alldeles röd i örongången och läkaren såg tydligen även koagulerat blod och trodde med största sannolikhet att Arwin just nu inte hade full hörsel på det örat. 🙁 ”Det är en tålig liten pojke det här”, sa läkaren.

Tänk att det här har legat och pyrt länge. Öron, näsa och hals som hänger ihop… Möjligen är det där svaret till allt vi haft orolig magkänsla över på senaste tiden. Dålig aptit, sovit dåligt och en talutveckling som stått stilla… Lilla, lilla vän. ♥

Fem dagar antibiotika, en OptiChamber med medicin som Arwin ska inandas varje kväll innan läggning fick vi på recept. Sedan ska vi tillbaka för ett återbesök om sex veckor. HOPPAS och tror det här hjälper vår lille prins.

OptiChamber (bild lånad från Philips hemsida)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.