Storpojkesäng och nya vägar

Jag vet knappt vilken dag det är nu. Förra veckan var intensiv med långa dagar pendlades till Ö-vik. Natten mot fredag blev Arwin sjuk, så fredagen fick jag ändå jobba hemifrån – fast i Ö-vik.

Helgens väder var magiskt skönt och det blev uteritter, på lite nya vägar, både lördag och söndag. Grizzly känns så härlig för dagen och vi travar lite mer för varje tur. Nu under februari ska jag försöka rulla på lite mer i trav och sen lägga in lite galopp också är det tänkt.

Till veckan väntar behandling nr 2 i min axel. Jag märker att den första sprutan faktiskt haft viss effekt, även om jag fortfarande inte kan lägga något tryck eller belastning mot eller med axeln. Däremot har min ”ordinarie” läkare inte hört av sig som utlovat angående min medicinering… Jag ska ta upp det på besöket till veckan för jag orkar inte tjata mer via 1177.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.