Mycket nu

Penntrollet, snart 12 år, kan det här med livsnjutning nu…

Det händer ganska mycket nu. Läkarbesöket i fredags gick bra och jag fick en injektion i axeln, men som läkaren misstänkte behövs en till ganska snart -troligen inom närmsta veckorna. Jag har haft ondare i axeln efter behandlingen, men jag hoppas nästa spruta ska sitta som ett smäck. 😉 Han gjorde tyvärr inget ultraljud på axeln, men däremot på mina fötter. Särskilt i 4 tåleder syntes stor svullnad (= inflammation) vilket är förklaringen till att jag går som på spikar. Han tyckte att min medicinering skulle ändras igen, men gjorde bara en anteckning till min ordinarie läkare, som tyvärr bara är på plats då och då pga. stafett. Det lät ändå som att jag skulle bli uppringd inom kort och då bestämma hur medicineringen ska se ut framgent.

Penntrollet älskar soffdagar, vilket det blev i fredags efter behandlingen. Att inte få röra armen alls är en utmaning faktiskt. Allt man gör använder man axeln till, har jag märkt…

I söndags fick jag i alla fall superhjälp med sadling och fix med Grizzly, så jag äntligen kunde sitta upp och rida ut en skrittrunda igen. Igår kväll gick jag en kort sväng till fots faktiskt, medan Ida fick skjuts av Grizzlan och hade sin Manne ”på släp”. 🙂

Suddigt bevis från gårdagen. 🙂

Det händer så mycket mer just nu, som jag inte riktigt kan/vill prata om än. Först och främst ska jag pannbena mig igenom resten av den här veckan, då jag varje dag måste pendla till kontoret i Ö-vik. 8-17 måste jag vara på plats, så ja – det blir tidiga mornar och många timmar i bil onsdag – fredag. Ogilla…

Idag ska G få nyfriserade fötter och en uteritt ikväll är tanken. Det blir bra. 🙂

1 svar på ”Mycket nu

  1. I hope the doctor can get your shoulder and feet swelling under control very soon so you can get back to doing all you love to do — though it looks like you are still figuring out a way to ride Grizzly! Your dog is so beautiful too.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.