Inte direkt harmoni…

Det är inte riktigt tid för harmoni och lugn inför jul än hos den här Elaine Roddan Rodin. A är i Ö-vik sen i söndags och är nu nyopererad. Hans knä var trasigare än man först trott, så nu väntar rehab och tumhållning för honom. Eventuellt måste han operera sig igen, enligt läkarna.

Arwin är hemma från förskolan också så det är fullt upp här hemma eftersom han inte är det minsta krasslig eller låg i energi. Han har ”bara” fått ett utbrott av nån form av utslag, troligen svinkoppor, som kan smittas och han därför inte får vara på förskolan förrän det läkt ut.

Det är galet mycket på jobbet och att vobba är ju egentligen ett jäkla påhitt när man har små barn… Min mamma brukar ställa upp och leka med Arwin när han är hemma från förskolan, men just i skrivande stund ligger hon på akuten för utredning och får jag bara hålla tummarna att hon snart får komma hem, pigg och kry igen.

Grizzly är äntligen feberfri igen och nu ska vi fortsätta vår rehab igen. Det går bra för honom i lösdriften än så länge och han känns glad för att ha fått komma hem igen. 🙂 Dock har han haft lite mer ”bekymmer” på sistone. Kika på filmuppdateringen ovan om ni vill. Annars låter ni bli, som vanligt. 😉

Hoppas på ett harmoniskare slut på den här veckan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.