Grizzlys återbesök med nytt ultraljud

Efter många om och men kom vi iväg till veterinärkliniken igår. Min hästtransport valde att jäklas med belysningen, de som funkat felfritt hela tiden tidigare. Trots att vi bytte alla säkringar och alla berörda lampor ville höger positionsljus bak inte lysa. Ej heller belysningen inne hos Grizzly. Men blinkers, bromsljus och vänster sidas lampor funkar precis som vanligt. Blir TOKIG på sånt! Jag tror det är enklast att lämna in och dra om all el. Det är mest troligt kanske något kabelbrott någonstans, vem vet?

Hur som helst så fick vi goda nyheter. Grizzlys förändring på gaffelbandet såg väldigt fint ut. Och vad jag fick veta igår, som jag liksom glömde av att fråga senast, var hur pass stora de respektive skadorna/förändringarna såg ut vid första ultraljudet. Tydligen bedömdes skadan på gaffelbandet vara lindrig, medan förändringarna på ligamenten in-och utsida kotan lite kraftigare. Men även de hade läkt fint under de här månaderna och det känns väldigt bra!

Nu har vi fått nya direktiv för nästkommande 6-veckorsperiod fram till nästa återbesök och ytterligare nytt ultraljud.

Det blir fortsatt skritt i ca 3-4 veckor och sedan får vi börja trava lite är det sagt. Från och med ska Grizzly få gå ute i ordinarie lösdriften igen med sina kamrater. Det är nog den största förändringen de här 6 kommande veckorna, men då vet vi i alla fall sedan med facit i hand om det funkar. På det stora hela tror jag G kommer vara lugnare faktiskt, för senaste tiden har han INTE varit lugn i sin egna lilla hage… Jag hoppas och tror att det här blir bra. Heja Grizzly. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.