Kuska runt och SIHS

Hej. Och hej vad det går. Det har verkligen varit full rulle senaste dagarna. Först stockholmsresan med SIHS på Friends arena fredag till söndag, sen direkt med morgontåget till Ö-vik på jobb i måndags. Att åka tåg innebär förseningar, kraftiga sådana, mer som regel än undantag numer känns det som – så det har blivit väldigt långa dagar…

Tisdag med jobb hemma igen och sen idag tillbaka till Ö-vik samma tid som Tuppen. Nu ser jag fram emot att hålla mig hemma i Sundsvall fram till jul innan det är dags att återigen kuska runt i Sverige.

Kallt som tusan är det också vilket inte är min melodi som ni vet… Men nu har jag klagat klart för nu. 😉 Kika gärna på Idas och min lilla minnesfilm från årets Sweden International Horse Show, om ni vill. Vi har skrattat (och vissa av oss gråtit) oss igenom hela helgen och jag längtar redan till nästa års upplaga! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.