Dagen före och en till nedräkning

I brist på nya bilder bjuder jag på en från i höstas. Min FINA fläck. ♥

Imorgon bitti går tåget (läs husbilen) mot storstan och Friends arena närmare bestämt! 😀 Jag är så taggad så jag nästan tycker synd om mitt resesällskap, haha.

Jag får som tur är hjälp i helgen av stallägaren, Lina, som fixar allt kring Grizzlan åt mig. TACK!

När den här helgen tar nästa nedräkning vid. 1 vecka kvar då tills det är dags för Grizzlys återbesök hos veterinären nästa måndag. Jag längtar, eftersom jag vill veta, men är faktiskt lite nervös också den här gången…

Främst för vårt eget minnesbibliotek men även för er som vill hänga med på håll, så kommer jag och Ida att ”Horsa Around” hela resan – något vi delar upp i en liten följetong på vår kanal. Kika om ni vill! 🙂

https://www.youtube.com/channel/UCgyBrkkPNBL5QB2LTYMaKag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.