På husgaveln

Igår kom ampelskylten på plats och pryder nu fint vår husgavel på passande sätt. 😉 Jag ska åka och köpa en sån där liten, batteridriven ljusslinga och lykta att hänga i den över vintern. Tror det blir fint! Igår kväll satte jag även upp belysningen runt vår veranda längs ena husgaveln. Lite gör mycket såhär i mörkret. Blev det inte fint? Nu saknas bara en adresskylt här på hussidan, ”House of Faldarello”.

Jag går i planeringstankarna om att fixa i ordning det förråd vi har här hemma som vi kallar ”Djur & Natur”. (läs häst och hund-förrådet) Där tänker jag mig att jag ska styra upp vintervärme och göra i ordning till en egen liten sadelkammare! Man har ju dragit på sig en hel del grejer genom åren, och även om man inte använder allt nu så betyder det inte att man vips behöver grejerna då och då. De som känner mig vet att jag inte är topp på att direkt veta var jag lagt mina saker… haha. Så att få en uppstyrd plats för var sak är nog en bra melodi, tror ni inte?

Mer då? Arwin snorar för fullt. Och hostar. Men även om han är pigg som vanligt så måste han bli hemma från dagis även i början av veckan, till att börja med.

Veckan som kommer blir så spännande så jag klarar knappt att tänka tanken. Håll i mig!

Nu måste jag kila och rädda möblemanget. Arwins fick glass och har ätit den som sig bör, med händerna, fötterna, hela ansiktet och magen. Hörs. Hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.