En vecka kvar och småtrix

Om en vecka är vi på väg! Men herrejäklariminlillalådavadroligt det ska bli! 😀 Fina tävlingar från morgon till kväll och en fullspäckad mässa med häst- och ryttarsaker. Okej, jag flyttar in. Den här helgen i Friends Arena är verkligen en tradition som inte får brytas. Endaste undantaget en världsomfattande pandemi. 😉

Grizzly är fortsatt trollig i huvudet och behöver motionera sin hjärna mer nu eftersom han inte än får motionera kroppen så spindelnäten försvinner. Jag måste lägga till fler småtrix i vår lilla kvällsrutin. Någon som har förslag? Jag har ändrat kriteriet med frambenslyften nu till att inte bara lyfta, utan att lyfta och hålla upp längre. Det ska strax byggas på till att lyfta ”länge” och sträcka fram benet innan han sätter ner hoven, är det tänkt. Trixgodis är definitivt något till inköpslistan på mässan i år.

Nu väntar snart helg och en efterlängtad sådan. Arwin är hemma från dagis igen sen i onsdags, förkyld, men ändå med full fart och energi till tusen.

I helgen ska jag också möta upp och prata med en eventuell framtida medryttare/delfodervärd till Grizzly. Det är eventuellt stora förändringar på gång…

Önskar alla jag känner och inte känner en riktigt bra helg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.