Guppig pånni och brillor

Pigg och busig pålle

Det krispiga och kyliga vädret sätter sina spår i många hästar. Grizzly inget undantag. Med hans påhittiga personlighet kan det ibland innebära att det bjuds på en del överraskningar, vilket han bjöd på i helgen. 😉 Både lördag och söndag red vi ut i sällskap med Ida och Manne och eftersom vi bara får skritta var jag helt oförberedd när G helt plötsligt sköt upp i luften och gav mig några glada och luftiga bocksprång! När han har sån här överskottsenergi blir han även extra tittig och sprättig, så det här blir kanske en spännande period framöver… 🙂

Jag hoppas snart få läge att åka till ridhus med honom. Även om vi bara får skritta så tror jag att han mår gott av att göra något annat och att ”ridas” mer även om det bara är i skritt som sagt.

Grizzlan har rockat rosa lindor ett par dagar, men nu medan det är torrt och så länge benet inte är svullet eller så låter jag han gå olindad. Pälsen på har växt ut såpass att han har ett något bättre skydd igen och i minusgrader slipper vi i alla fall den jäkla leran…

Hela gårdagen var jag i Ö-vik på jobb från tidig morgon till sen kväll, så då är jag glad att ha en tränad dräng till sambo som hjälp. 😉 Han till och med har lärt sig vikten av att rapportera från Grizzlan med bild! Visst har jag fått bra ordning på honom? A alltså. Grizzly har en bit kvar, haha!

Slutligen, titt vad jag har fått. Mitt livs första par glasögon. Det kommer dröja innan jag vant mig bära dem och just nu tycker jag att jag ser sämre med glasögonen på! Det lär bli en ganska lång invänjningsperiod för mig tror jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.