Vintersulor och nedräkning

Det knarrar under fötterna när man går. Minusgraderna känns fler än vad termometern visar och det mesta känns liksom lite mer omständligt än om sommaren. Precis tajmat till första snön hade jag turen att redan ha Grizzly inbokad för att få årets vinterdojor. Ibland har man tur. 🙂 Nu verkar det kanske som den här snön inte blir liggande kvar i så många dagar, men med vädret vet man ju egentligen aldrig…

Nu är det snart bara två veckor kvar innan jag åker på en liten minisemester till Stockholm, helt i hästens tecken och årets upplaga av Sweden International Horse show. Nedräkning påbörjad. SOM jag längtar! Fredag och lördag har vi inbokade shower att se och vi åker och bor, precis som senast för två år sedan, i Team Stenborgs husbil. 🙂

Förutom det har jag en del saker på gång vad gäller hästeriet, men jag berättar när jag vet mer bestämt hur det blir. Jag vet, visst är man hemsk när man gör så här och säger A men inte B? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.