Jag har shoppat…

(bild lånad från sssk.org)

Man hinner bara gå igenom en VAB-period, lämna Arwin på förskolan några dagar och sen är man där igen på nästa VAB-period… Nu är vi där, igen. Men, såhär är det för alla småbarnsföräldrar verkar det som, så det är till att vänja sig vid det nya normala för oss föräldrar bara. 🙂

Här om dagen såg jag en bild på Sheltieklubbens facebooksida av den här fina skylten på bilden ovan. Är den inte fin?! Jag kunde inte motstå att klicka hem den och leveransen har redan kommit! Vi har dock inte satt upp den än, men jag tror jag kommer ha en liknande lösning som den här på bilden – med lite extra upplyst såhär över vintern. Sen till sommaren kan jag istället hänga en fin blomampel där hade jag tänkt. Det blir en fin och passande liten detalj till vårt vita hus, tycker ni inte?

Haha, skönheten och Mr Nyfiken. 😉

Igår var A till Grizzly och mockade hagen och fyllde på vatten m.m. eftersom jag skulle vara ensam med Arwin på kvällen. Jag bad om en fin bild på min fläck så jag fick se att han mådde bra… Hm. 😉

För övrigt har jag tusen tankar i min hjärna just nu. Fast det är väl egentligen bara ett par, tre stycken fler än vanligtvis. 😉 Jag har KANSKE stora, spännande saker på gång. Inget är helt bestämt ännu, men allt fler saker faller på plats så jag KANSKE kan göra en mångårig dröm till verklighet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.