På hästryggen igen

Den här helgen bjöd på lite av allt. Jag inledde fredagen med en after work med mina nya kollegor på sundsvallskontoret.

Lördagen smög förbi ganska lugnt och hela familjen gjorde sällskap till stallet på eftermiddagen när solen tittade fram. Jag har börjat utöka tiden på vissa av Grizzlys promenader nu, upp till ca 45 minuter.

Söndagen var grå, dassig och omotiverande… MEN, jag fick först sällskap på en 40 minuters uteritt och det var så himla härligt att vara tillbaka bakom Grizzlans öron igen. 🙂

Efter ridturen fick jag dessutom sitta upp på fina Roxi och rida ett litet pass på ridbanan. Det är ju så himla skoj, och nyttigt, att rida andra hästar än sin egen. Det var på tok för längesen nu för min del. TACK för lånet, Lina! 🙂

Helgen avslutades på Leo’s lekland med Arwin. Han lyste som en sol när han förstod att han skulle få springa in och leka där igen. ♥ Rutschkanor och klättring, om och om och om igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.