Sjukstuga och tredje behandlingen

Grizzlan i väntan på sin tredje behandling

Puh. Vilken pärs. Jag trodde jag skulle klara mig undan från Arwins magbacill, som han fick förra helgen, men i onsdags kväll fick jag med besked visshet om att så icke var fallet… Jag har varit helt sängliggande till i söndags och jag gjorde inte alls många knop då heller. Jag blev helt slut av att bara sitta upprätt i soffan i stort sett. Men nu är jag på benen som vanligt igen. 🙂

Grizzly har varit och fått sin tredje och sista (för den här gången i alla fall) stötvågsbehandling och jag passade samtidigt på att vaccinera honom också. Han börjar bli en riktig lurvas nu med sin växande vinterpäls. Den här kommande vintersäsongen får klippmaskinen vila. Grizzlan ska få lurva på sig bäst han vill non stop hela vintern under sin långvila. ♥

Jag måste säga stort tack till Lina och Ida som hjälpt mig med Grizzly de dagar jag låg som en trasa! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.