Promenader, promenader

Helgen är förbi och lite smått och gott har kunnat bockats av från att-göra-listan. Bilen är tvättad, fönstren är putsade (bara nedervåningen än så länge) och torktumlaren installerad.

Lördagen bjöd på magiskt väder, så Grizzly fick en 30 minuters promenad i sällskap med Ida och Manne. Det var faktiskt samma sträcka vi gick, men G var så lugn och njöt av solen – så det tog oss lite längre tid. 🙂

I helgen har jag fått hjälp av A att packa hö till Grizzlan, eftersom jag inte vet orsaken till min allergiska reaktion i ansiktet. När alla sysslor var gjorda igår kväll var jag inställd på att det tyvärr inte skulle bli någon promenad, men jag tog mig i kragen ändå och gick en minirunda på 10 minuter. Allt är bättre än inget. Det är den lilla sväng som jag gått även när han haft feber, enligt veterinärens råd.

G är feberfri sen i fredags och benet är även kallt och torrt igen. Dock finns små krustor kvar som jag tvättar varje dag och lindar om på nytt. Så länge G är renrakad på det här viset får han helt enkelt stå bandagerad.

Senare idag ska vi in till kliniken för hans andra stötvågsbehandling.

Grizzly får småprata emellanåt med sina kamrater över tråden. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.