Motivation och hästintresse

Grizzly Rodin, fläckig och fin. ♥

Första veckan av rehab är snart avklarad. Skrittpromenader för hand på mellan 10-20 minuter. Om ytterligare tre veckor ska jag vara uppe i 20-30 minuters skritt om dagen. Sen efter det, fyra veckor med upp till 45 minuter om dagen innan vi får vidare rehab-instruktioner efter återbesöket då vi ser om skadan (skadorna) börjat läka.

Det är såna här gånger man får sin motivation och sitt hästintresse prövat. Skulle det finnas en garanti som lät ”gör du det här jobbet under den här tiden, oavsett 6 månader eller 1,5 år, så kommer han bli helt bra – så skulle jag inte tveka en sekund. Men det här är svårläkta strukturer (dessutom flera) med väldigt oviss rehabtid och utgång.

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag är nere i källar’n vad gäller att känna att jag ska orka med det här. Särskilt när det väntar den kalla och ”hårda” årstiden med min egen kropp. Att jag VILL ge Grizzly ett ärligt försök är det ingen tvekan om alls. Jag ska göra mitt absolut bästa och försöka sköta varje dags plan för hans rehab så bra jag kan. Det bara måste gå bra.

Exempelvis igår, i hård vind och regnoväder blev jag påsprungen vid ett tillfälle och i stort sett bara försökte bromsa ”The Grizzly Express” intill mig. G råkade sparka min redan onda fot när han brallade till och ryckte även min redan onda axel. Det är andra promenaden den här veckan som han varit ordentligt ”på tårna”. Övriga dagar har han varit riktigt trevlig att gå med.

Några passande motivationsord till mig själv kan inte skada;

-There is no excuse for not trying.

-Success is the sum of all small efforts, repeated.

-The secret of your future is hidden in your daily routine.

-Don’t count the days, make the days count.

-Every setback is a setup for comeback.

-Whatever you do, always give 100%. Unless you’re donating blood…

1 svar på ”Motivation och hästintresse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.