En ny vardag

Nu väntar en ny sorts vardag på obestämd tid framåt. Att stå på box dygnet runt vill Grizzlan meddela är dyngtråkigt! Men från och med idag får han nu gå ute i egen liten hage, intill lösdriften, om dagarna – och sen sova inne om nätterna.

Såna här gånger är jag SÅ tacksam att man har snälla människor omkring sig, och särskilt just nu stallägarna där jag har Grizzlan uppstallad. Utsläpp, påfyllning av hö x antal gånger per dag i hagen osv får jag hjälp med. Sen om kvällen behöver jag endast ta hand om G, packa hö inför nästkommande dag och hålla rent efter min fläck.

Enligt morgonrapport blev Grizzlan väldans glad av att få komma ut idag och började genast mumsa tistlar och snusgosa på sina kamrater. ♥

Veckoplaneringarna blir ju lättsamma numera i alla fall. 😉

För övrigt så är det färdigjobbat på mitt hemmakontor nu. Heltid på kontoret i stan väntar och det innebär ju tyvärr mer tidsåtgång bara att flytta arslet på morgon och kväll, men det är ju som det är. Tillbaka till det ”normala”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.