Tävling inställd och inga kliniktider

Bilder från ca 2 v sedan när G longerades.

Jag som kände mig taggad inför dressyrtävling imorgon. Det blir ingen start för oss… Grizzlan och jag var till Nysäter igår och skulle träna, men direkt jag började trava kände jag att han inte var ren bak. Det här är en lurig grej som jag känt och sett ett par gånger tidigare i sommar, men som då varit lindrigare och som värmts bort. Sen har han varit SÅ fin och fräsch senaste tiden så jag trodde det varit något tillfälligt bara.

Men, nu är samma sak tillbaka och än mer tydligt. Så det måste kollas upp. Min hjärna snurrar såklart på högvarv med hobbyanalyser, men jag ska försöka hålla mig cool och avvakta en veterinärs utlåtande som också förhoppningsvis kan ge mig svarta-på-vita-svar med hjälp av böjprov/röntgen och/eller ultraljud.

Det tog tyvärr tvärstopp i mina planer redan imorse när jag försökte boka tid på kliniken. Inga tider och inte ens en ”första-lediga-tid” finns att boka. Jag fick snällt sätta upp mig på en slags vänte-/återbudslista i hopp om att de ringer upp inom några veckor…

Jag ska testa ringa ett par andra kliniker på måndag då de har telefontid igen och hoppas ha turen på vår sida för en bokningslucka någonstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.