Kvällshoppning och Arwin i sadeln

Grizzlan i sitt nya träns. ♥

I tisdags åkte jag och Ida med Grizzly till klubben för ett kvällspass hoppning inför helgens äventyr. Han fick då inviga det nya träns jag köpte i somras, men som inte blivit använt förrän nu. Jag har tänkt ha det som hans tränings- och tävlingsträns i hoppning – och visst passade han fint i det? 😀

Ett av sprången

Det hann börja mörkna men som tur är finns belysning så vi kunde fullfölja träningen. G hoppade lätt och glatt som vanligt. 🙂

Igår fick han en liten uteritt och vi hade sällskap från marken dessutom som en liten utflykt. Arwin fick, när vi kom tillbaka till stallet, rida en liten sväng på gården och ”galoppa, galoppa”. ♥ Fortfarande ingen hjälm dock… vi har testat några men de hänger ju löst och sitter sjukt dåligt. Måste hitta en nu inför hans vinteräventyr! Tips nån?

Det syns inte på bilden, men jag har alltid ”hängslen och svångrem” ändå på för Arwins del även om han inte har hjälm. Jag höll i honom och mig själv, medan Ida ledde Grizzly.(som redan var jättesnäll)

Igår hann jag inte med nån fölträning, men idag ska jag dit igen och fortsätta. I förrgår hade vi ett bra pass där jag fick klia hela huvudet, både på och under och stryka henne över ögonen etc. Idag är tanken att jag ska sätta en lina i grimman för att på håll kunna ”röra grimman” lite mer och fortsätta desensitiseringen. 🙂 Kroppen i övrigt är hon helt cool med, inklusive att lyfta fötterna. Sån här träning är så kul! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.