Gäspningar och fisar…

Uteritten som vi hade tänkt oss blev till en massage istället. Grizzlan hade inget att invända mot det beslutet… 🙂 Han visade flera olika tecken på avslappning med gäspande, tuggande, slickande, djupsuckande, fisande och ja – znoozande, haha.

Idag får han sig en uteritt i skogen med medryttaren och sen väntar en dressyrträning på Nysäter imorgon. Längtar redan. Att hålla G mjuk i kroppen är A och O för att få honom med på noterna lättare. Han är ju inte den smärtaste och smidigaste kusen i stallet direkt… Han har inte lätt för sig alltid, men han gör alltid sitt bästa. ♥ Och sakta men säkert blir vi faktiskt bättre. Tur vi inte har nån brådska. 🙂

Innan vi släppte ut hästarna igen, som numera går heltid på lösdrift, fick hästarna smaska lite Mash i krubban. MUMS, sa Grizzlan! ♥

Hästarna har kvar sina boxar ändå, trots att de står på lösdrift. Om det blir ihållande dyngväder, nödvändig boxvila pga. skada eller för säkerhets skull på t.ex. nyårsafton – så har de tillgång till egen box. Toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.