Hemma igen

Hästarna fick spring i benen när alla var samlade igen. Grizzlan är längst till höger i bild, för er som inte känner igen honom. 😉

Så var hästarna på plats hemma på gården. Vi red hem hästarna igår kväll och jag tror de blev glada över att känna sig hemma igen. Ja, förutom Manne då som precis flyttar in! Men han var glad ändå. 🙂

I helgen ska jag, förutom att träna och ta hand om Grizzly, ta tag i att sortera upp, rensa och få ordning på mina saker i stallet. Dressyrsadeln är fortfarande kvar i bilen t.ex. och hans grimma hänger i transporten med hans ryktväska osv. Allt utspritt hej och hå. Det ska jag styra upp.

All övrig tid ska jag som vanligt umgås med min tvåbente favvokille, Arwin. ♥ Det händer grejer i rasande fart nu. Något nyttt för varje dag känns det som – med nya ord eller försök till ord som kommer ur hans lilla mun. 🙂

Önskar alla jag känner och inte känner, en riktigt trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.