Fullvaccinerad, Loftet en succé och anmäld

Bild från min och Grizzlans 90-runda i Matfors

Igår fick jag min andra dos av Pfeizer och har hittills inte mått minsta dåligt av vaccineringen. Det enda som känns lite osäkert är om jag egentligen bör ta min ”vanliga” spruta imorgon, eftersom den är immunförsvarsnedsättande. Det är som att välja mellan pest eller kolera ändå, men jag har faktiskt mycket hellre feber några dagar än uppblossande inflammationer i lederna.

Idag checkar vår andra gäst på ”Loftet” ut och vi fick en muntlig recension imorse att hon tyckte allt varit toppen. Samma betyg som det tyska paret som bodde här i en vecka för ett par veckor sedan. Succé med andra ord, haha! Eller, när får man kalla det för det? Kanske efter några fler gästers omdömen?

Redan imorgon kommer hela fem gäster, fastän vi satt maxgräns på fyra. Vi gav dock dispens eftersom det var ytterligare en 12-årig tjej som skulle följa med och tävla fälttävlan i Timrå. Klart vi inte säger nej till det!

Grizzly är också anmäld till tävling igen. Dressyr nästa helg med mig och hoppning helgen därpå med Ida i sadeln. Sist G hoppade där var på vår 90-cm debut, hösten 2017! Shit vad tiden går… Den gången fick vi ett stopp på det första hindret, men sen tog vi oss runt utan bekymmer. 🙂 Den här gången känner Ida pressen om att vara felfri. 😉

Idag går flytten hem till stallet igen och hästarna ska få bo i en helt nyrenoverad lösdrift, vilket jag tror de kommer gilla! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.