EquiRelease, en sen 10-årspresent till Grizzly

Grizzlan hade ju faktiskt en stor bemärkelsedag i juni, som bara firades med karameller och gos. Lite väl snålt tyckte Fläcken, så nu har jag skärpt till mig och köpt en fin födelsedagspresent till honom – om än något försenad. 😉

Enligt transportmeddelanden jag fått får vi den kanske imorgon. Jag vet hur G reagerade och kändes efter hans behandling med liknande typ av massage i Ö-vik, så även om jag inte är ett proffs så tror jag denna kan hjälpa till att hålla hans ”lilla” kropp mjuk och förhoppningsvis smärtfri. Områdena hals/bog och rygg/rumpa lär bli våra fokusområden. Så som alltid när G fått behandlingar tidigare. Nu kan jag underhålla själv och det känns ju toppen! En spadag i veckan ska vi lägga in bara vi flyttat tillbaka till stallet efter betet. 🙂

Jag tror Grizzlan kommer älska sin present i alla fall. ♥

G har fått ett par uteritter senaste dagarna, men imorgon ska vi trimma igen och till helgen tar vi troligen en tur till havet och en tripp till klubben för lite hoppträning.

En EquiRelease – Equine Fascia Massage Gun
Bild från tidigare behandling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.