Hoppsuget tilltar och lösdrift

Jobb och dagis. Vi är tillbaka i rutinerna, alla förutom Grizzlan. Han går fortfarande på sommarbete även fast han rids i stort sett som vanligt. Om ca 14 dagar, som det ser ut nu, är det tänkt att hästarna ska flytta in i deras renoverade lösdrift på gården. 🙂 Tidigare har G sovit inne om nätterna, men nu blir det ren lösdrift. De kommer dock ha tillgång till box, OM det skulle behövas t.ex. vid ev. skada eller om det är ihållande galet väder. Det blir bra!

Igår var jag och kikade på hopptävlingar, en tävling där jag ifjol var med på Grizzly och faktiskt lyckades vingla oss runt felfria. Banan igår var som en pool, men det är alltid skoj ändå att kika på tävlingar tycker jag. Hoppsuget tilltar…

I veckan ska jag försöka få till blandad träning med uteritter, trimpass dressyr och lite hoppning. Jag längtar faktiskt till att komma tillbaka till gården så man har sina prylar på rätt ställe igen. Att baxa med sadel och grejer i bilen hela tiden känner jag mig ”klar” med för den här sommaren. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.