Arwins födelsedag, Leos lekland och slut på semestern

Arwin, 2 år! ♥

Semestern är i stort sett slut. Jag har sista dagen idag som jag kommer vara delvis ledig, men tänkte börja smygjobba några timmar inför morgondagen då jag drar igång på riktigt igen.

A och A har precis åkt upp till Ö-vik, så jag och hundarna är ensamma några dagar. Läskigt tomt i huset utan Arwin…

Vi har firat hans födelsedag lite pö om pö senaste par veckorna, bland annat med att ta med honom till Leos Lekland för första gången. DET var en hit kan jag lova! Arwins ögon lyste när han kom in i lokalen och han hade bästa timmarna i sitt liv tror jag. Tre timmars non stop lek och klättring. Hans föräldrar var i alla fall helt slut när det var dags att åka hem. 😉

Film från Arwins leklandsbesök!

Grizzly har haft en lugn tid efter senaste dressyrtävlingen, men vi har börjat komma igång igen nu. Han har alltså inte varit helt avställd, men endast några uteritter i veckan har stått på schemat. Vi har faktiskt fått till ett par pass med bommar och lite markarbete/hoppning och hoppas jag kan hålla i att göra det mer regelbundet igen nu. Innan förra veckan hade vi inte tagit oss över en markbom ens sen sista april!

Igår hängde Ida med till klubben och vi delade på ridpasset. Eftersom det är så längesen jag hoppade nu så har jag hjärnspöken att ”ta hand om” innan jag är tillbaka där jag var innan vår hoppvila. Därför fick Ida ratta Grizzlan på några språng så han fick ha lite skoj. Det märks så tydligt att han tycker det är roligt att få skutta lite! 🙂

Jag siktar på att anmäla honom till en hopptävling om lite drygt en månad. Men veckan innan det är det dressyrtävling igen, så vi får inte ligga på latsidan nånstans från och med nu. 🙂

Back to school!

Har ni haft en bra sommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.