Träning på Nysäter igen, programdelar

Skänkelvikningarna kändes helt okej!

Vi gav oss på att rida i tältet igen, där Grizzly tyckte sig själv ha en nära-döden-upplevelse förra veckan. Hästminne har han visst, för det var en SPÄND pånni jag satt på stora delar av passet. Jag var helt slut bara efter 10 minuter…

Vi red igenom och testade lite programdelar ur LA:1 igår, och vissa saker gick okej – medan andra inte. Det som möjligen är positivt med det är att de sakerna jag trodde skulle vara bättre, var sämre igår just för att G var så tittig, spänd och därför stundvis springig. Det är så svårt att ”komma åt hans huvud” då, men nåt vi måste lära oss ta oss igenom.

Galoppen har känts så bra senaste tiden under våra träningar, men igår var han som ett ånglok och ville inte vänta på vad jag ville…

Ikväll ska jag jogga lite lugnare, men ändå rida några programdelar och mjuka honom inför morgondagen. Inga starttider har lagts ut ännu – så än kan jag inte planera vår dag.

Känner jag möjligen någon i sundsvallstrakten som är duktig på att fläta och knoppa och har lust att umgås med mig och Grizzlan strax efter lunchtid imorgon? 😛

Och slutligen. TACK Ida för pepp och sällskap och för att du håller ordning på mig. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.