Spruta 1 och barbacka

Det kändes lite som en ”möjligheternas lucköppning” igår när man fick sin första vaccinationsspruta. 🙂 Tillbaka till framtiden eller nåt. Fr.o.m. idag är ju en hel del tillbaka till som det var innan, vad gäller bestämmelser i alla fall – även om covid fortfarande såklart finns bland oss och inte ska nonchaleras.

Jag och A fick våra vaccin samtidigt och efteråt firade vi med lite sushi – som vi vet att Arwin älskar. Hans favoritmat!

Därefter slog vi följe, hela familjen, till Grizzly och tog oss en liten runda på ca 45 minuter tillsammans. Jag gjorde något jag inte ens minns när jag gjorde senast, red barbacka. Det är något jag skulle behöva göra MYCKET mer, för balansträningens skull, men som jag helt enkelt inte vågar för att den högre risken att helt enkelt ramla av… Min kropp tål inte onödiga smällar och det är en tillräcklig risk att rida överhuvudtaget egentligen.

Hur som helst så var det så sommarhärligt man bara kan tänka sig och SÅ mysigt med Arwin kvittrandes i ryggstolen som sällskap. ♥

Det blir till att planera ridningen tidiga mornar eller sena kvällar närmsta veckan, för varmt ska det bli. Inget som gynnar energidepåerna för Grizzlys del, men vi får försöka träna på ändå så gott det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.