Anmäld

Nu har jag anmält… dressyrtävling igen om en vecka! Det blir dessutom debut i LA för oss, även om det känns ”vågat”, haha. Harmånger ridklubb anordnar tävlingar på kortbana, så det är LB:1 och LA:1 som jag anmält till. Vad gör man inte när senaste tävlingen kändes som skit? Jo, man siktar högre! 😉 Nejdå… jag vill mest träningstävla nu och passar på att ta båda klasserna när vi väl åker och det är en så pass liten tävling så det blir inte långa väntetider för oss. Vi tävlar mot oss själva, det vet jag.

Igår red vi från betet hem till hemmapaddocken för en liten stunds trim. Jag hade hoppsadeln och fick inte den rätta ”dressyriga” känslan i den, men en helt okej jogg fick vi till som kvällsgympa i alla fall. Vi avslutade åtminstone med den bästa uppridning i galopp till halt som vi nånsin lyckats få till. 🙂

Idag ska jag få min första vaccinationsspruta, men hoppas jag klarar mig från att bli hängig eller få väldans ont i armen som en del verkar få. Jag har inte tid med nåt sånt nu! Trimpass väntar imorgon och sen både lördag och söndag med en ren uteritt däremellan på fredag med medryttaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.