Horsin’ around – med Ida och Elaine

Jag börjar med att meddela att Arwin mår bättre. Fortfarande hemma från förskolan såklart men nu feberfri och pigg igen. Tack alla som skrivit och hälsat krya på! ♥

Fem dagars semester på gräs är inte till fördel för Grizzlys midjemått… det märks direkt att det drar iväg. Igår tog Ida och jag oss en uteritt med våra pållar och babblade ikapp lite och pratade om träningsplaneringen framgent.

Det vi också gjorde, till ett gott skratt, var att filma vår alldeles första lilla filmsnutt till vår gemensamma YouTube-kanal, Horsing Around med Ida & Elaine 😀 Ja, det är precis så töntigt som det låter, men precis som med mina rader här så gör vi det här mest för oss själva, som en filmdagbok som vi ändå låter vara öppen för våra närmast sörjande och andra att se. Om man vill. Annars låter man bli. 😉 Innehållet kommer vara precis det – Ida och Elaine – ”Horsin’ around”, som man säger. Fast bokstavligen.

Både Ida och jag var sådär hemskt och pinsamt obekväma med att filma oss själva, men med lite tid och övning vänjer man sig nog. Noll förberedelse och noll manus, som hörs och märks, haha. Men nu har vi sagt HEJ i alla fall! Snart kommer vår första, riktiga vlogg upp. 🙂

OBS! Ljudet blev dåligt, så se till att höja volymen innan ni spelar upp klippet. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.