Jag är så mumsig…

Grizzlan spanar ut över till fastlandet. 🙂

Sommar är ju bara bäst. Även fast man inte kommer hemifrån förrän vid 20-snåret så är det som att rida mitt på blanka da’n. I love it! Jag och Grizzly har ju sällskap nästan varje dag nu av Ida och Manne och samma sak där, I love it! 🙂

Vi red en ny liten slinga ner längs vattnet, dock utan dopp. Nån gång här i sommar ska vi ta oss ner till andra sidan ön, till en strand jag bara hört talas om, Aldernäset. Där ska det vara ridvänligt och populärt ställe för hästfotografering bland annat.

Ida var ung och tuff och red barbacka igår (dock med antiglidpadd), fastän hon sitter på en grön 4-åring. Så tuff är inte jag och skyller på stundande pensionsålder och tillhörande krämpor. 😉 Jag skulle absolut behöva barbackaridning för balansträning, men G gör fortfarande sina sprätt hit och dit ibland så jag vill inte riskera halka av i onödan. 😉

Mina axlar, överarmar och ben är helt söndertuggade av mygg – och det blir värre för varje kväll vi är ute och rider. Jag är så himla mumsig!

Idag får Fläcken vila. Jag ska ta med A på överraskningskväll med middag för att fira honom på hans födelsedag. Mamma kommer och är barnvakt och nattar Arwin åt oss, så vi har en dejtkväll helt för oss själva. DET var inte igår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.