Fina hovar och uppåner-väder

Grizzlan inspekterar hans pedikyr. 😉

Regn, stormblåst, värmerekord och regn igen. Vi har uppåner-väder här för varje dag nu. Igår hade hästarna det jobbigt med värmen och bromsen som är på dem. Grizzly var alldles svettig när jag hämtade hem honom från betet för hans hovis-dejt. Det var som en helt annan häst på promenaden tillbaka till betet (ca 1 km) när han hade fått återhämtat sig inne i ett svalt och skönt stall. ♥

Nu får G två vilodagar från ridning och sen tar vi oss en uteritt på lördag innan vi åker iväg på dressyrträning på söndag morgon. 🙂

Det ska bli SÅ skönt med helg nu. Utöver aktiviteterna med G så har jag lite trädgårdsfix planerad (inköp av hönsnät att sätta sista sträckan på altanräcket + som klätterstöd till vår nyplanterade clematis) men i övrigt mest häng med Arwin och sen tar vi helgen som den kommer. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.