Seg Grizzly och ny hage

Nedersta printen snodd från Idas Instastory 🙂

Vi hade ambitionen om lite trim och små skutt på hemmabanan igår kväll, men allt tog längre tid än beräknat så vi joggade bara en stund och red sedan tillbaka hästarna till betet. De fick flytta in i nya, större beteshagen igår och det verkade uppskattat!

Grizzly kändes trött och seg i kroppen igår, så jag fokuserade bara på att rida fram, fram, fram. Han fick bränna nån kalori i alla fall, men ridpasset i övrigt var inget att skriva hem om. Mysigt ändå att ha sällskap om kvällarna nu!

Idag får G nya skor och senare en uteritt med medryttaren. Nya skor piggar nog upp? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.