Kvällsritt och mer gårdsplanering

Vädret har varit väldigt upp och ner senaste dygnen, men vi hade tur att tajma det helt perfekt igår kväll. Sol, klarblå himmel och bara lagom vind. Hästarna var glada och vi hittade nya ridstigar att traska. 🙂

Nu längtar jag bara till semester. Ja ni hör, mycket vill ha mer… 😉

Igår när jag åkte till Grizzly fick jag ett plötsligt ”Liljeholmen-moment” om hur vi ska göra med gårdsplaneringen. Det bara slog mig och jag såg det plötsligt framför mig som en given och bra plan. 🙂 Det var inte lika lätt och givet att måla upp min briljanta idé till A dock när jag kom hem… Men här ger jag mig inte. Det kommer bli så bra! Vi snackar dubbelgrind, enkelgrind och vitt staket i klassisk, lite gammaldags stil. 😀

Nu vet jag inte exakt när det här kommer ske, men det är skönt att ha en grovplanering mer klar i huvudet innan det är dags för första spadtaget. Vi ska ju på sikt bygga ett garage och parkering nere vid vägen, så vi slipper ha bilarna här uppe framför huset.

Jag ska vid tillfälle försöka photoshoppa till en skiss till A, så han får bilden mer målad för sig hur fint det kommer bli. Heja mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.