Vaccinering bokad

Pojkarna vilar medan flickorna vaktar… (bilden ärligt stulen av Lina)

Man är inte bättre än att man kan ändra sig? Grizzly fick en dags förlängning på sitt minisommarlov igår. Både min och Idas bekväma sida vann när det regnade för fullt och blåste upp till blivande storm på kvällen. Istället tittade vi bara till hästarna och åkte sen hem och smörjde all utrustning. 🙂 Ikväll ska vi ut en sväng i skogen i alla fall.

Hela natten har det blåst storm här hemma och jag har vaknat flera gånger och undrat hur hästarna har det. Lagom till att jag precis satt mig och börjat jobba för dagen fick vi dock meddelande att hästarna mådde prima efter nattens vindar, och bildbeviset visade att åtminstone pojkarna fått vila. 😉

Idag har jag lyckats pricka in och boka vaccinationstid också! Sista juni är det min tur. Wohoo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.