Lugna dagar och helgplaner

Grizzlan med sin look-alike-tjej, Elle.

Grizzly har haft några lugna dagar såhär inledningsvis i grönskan. Till veckan ska jag rida på som vanligt igen är tanken. Vi har inte tid med mer vila om vi ska tävla om ca 1 månad igen. 🙂 (och förhoppningsvis göra ett bättre resultat)

Imorgon kommer Idas häst, Manne, till betet också så det är morgondagens hästhappening. Och på söndag ska vi stänga färdigt deras nästa beteshage som är lite större.

I övrigt ska vi fixa hemma i trädgården och försöka ta det lite lugnt. A måste jobba en hel del så Arwin och jag får försöka hitta på nåt skoj tillsammans. 🙂

Det börjar bli hög tid för nya skor för Grizlys del också. Om sommaren måste han skos lite tätare eftersom fötterna växer likt ogräset. Man har liksom nåt att göra hela tiden. 🙂

Och hörni, jag måste bara skriva det här för att ha det på pränt. Jag minns inte när jag mådde såhär bra i kroppen senast! Det känns som jag kan göra typ allt. Är det värmen som smörjer min gammkropp såhär bra tro? Handleden känns också sitt bästa sen det här startade för ca 2 år sen. Den senaste behandlingen prickade verkligen rätt.

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.