Larvigt och da’n före da’n

Jag har ett larvigt problem. Som jag nämnde igår så går jag en kamp mot mätarlarver som äter upp vår avenbokshäck. Det som känns ännu tråkigare är att jag nu hittar dem ö v e r a l l t. De mumsar upp hela äppelträdet och det som svider allra mest, våra små rosenbuskar. 🙁

Jag har sprutat med såpvatten enligt tips och jag försöker ta bort dem allteftersom jag ser dem. Går ronder varje dag, men det känns som en fight jag förlorar. Enligt vad jag kunnat läsa mig till ska t.ex. avenbokshäcken inte dö av angreppet i all fall, även om de blir kalätna och fula. Men jag undrar om rosorna är lika tåliga? Äppelträdet gjorde aldrig comeback förra året minns jag, så det blev noll och ingen frukt.

Det jag mest känner just nu är så himla rogivande och härligt det är med en stor trädgård hörni, haha! 😉

Igår fick Grizzlan vila. Jag var inte hos honom förrän närmare 22-snåret eftersom lilleman inte behagade somna innan ca 21.35. Jag hoppas på att komma iväg något tidigare idag så jag hinner rida.

Idag är det da’n före da’n också! På lördag kommer Ida och Manne att hänga med oss dagligen igen. Tjohoo!

Avslutar med ett gripande klipp från America’s Got Talent. Varning för Lilleskuttårar-moment alt. fulgrin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.