VAB och nya tag

Tröttmössa. Bokstavligen. ♥

Idag hann Arwin bara vara på förskolan i 30 minuter innan de ringde och bad mig hämta hem honom. VAB igen. A är ju fortfarande på tjänsteresa fram tills imorgon kväll, så det blir lite körigt att få till allt. Jag har som tur är hjälp av medryttaren med Grizzlan både igår och idag.

Tack för alla kommentarer efter mitt bryt, haha. Känslomänniska som jag är så bubblar allt väldigt starkt hos mig och jag tänker, analyserar och ältar, som vanligt, på tok för mycket… Önskar jag vore en valack istället! 😉

Jag har i alla fall brutit ihop färdigt för den här gången och känner mig revanchsugen. Jag VET att vi kan bättre än i lördags. Det har vi ju papper på. 😉 Men det är många bitar som jag måste ta tag i själv och jag har träningar planerade som ska hjälpa mig nå dit.

Grizzly blev efter tävlingen i lördags släppt på sommarbete med sina kompisar och trivs och mår gott. Dock ska han inte ha nån uttalad sommarvila mer än nån vecka här och där som blir riktigt lugn. Han är 10 år gammal och behöver inte vila som en unghäst, och jag låter honom hellre ha helvila några veckor om vintern istället faktiskt – av flera skäl. 🙂

Mer då? Häckjä**** till exempel. Jag går ut varje kväll nu och vattnar, rycker ogräs och tar bort lövätande larver från bladen. Ett icke rogivande göra. Uääk. Men, den sida vi lagt ner mest energi på hittills har faktiskt börjat ta sig något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.