Dags för tävlingspiffet

Tävlingspiffad Grizzly

Av lite olika anledningar blev det en ren vilodag för G igår. Jag var till stallet och tittade till honom och gav honom några födelsedagskarameller, men that’s it. Tror inte han klagade att vila i värmen.

Ikväll blir det dock andra bullar. Jag ska rida ett pass först, sen väntar tävlingspiffet. Grizzly ska duschas och schamponeras ordentligt först och främst. En snabb ben och rump-dusch kommer jag ändå behöva göra tidigt imorgon bitti innan vi lastar, som vanligt. Manen ska klippas, utrustningen ska putsas, transporten packas och så vidare.

Nu kör vi! Trevlig helg också! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.