Långritt med familjen

Det bästa jag vet är när jag får umgås med alla mina 3 killar samtidigt.

A och jag plockade med middag-to-go till Arwin igår så vi åkte direkt till stallet efter dagis. Återigen en upptäcktsfärd blev det, för det finns för mig många vägar jag inte testat ännu. Inklusive något titta-på-lammen-stopp var vi ute i hela 1 timme och 50 minuter. Det är en långtur för lillfräsarn i ryggsäck det, men han verkar tycka det är jätteskoj att hänga med på tur såhär. 🙂

Ett av lammen var så nyfiket och gick fram till stängslet själv och spanade in oss närmre. Titt hur söt?! Grizzlan var hade dock inte riktigt samma uppfattning som oss att de var särskilt söta… 😉

Faldarello.com 🇸🇪 (@faldarello) • Foton och videoklipp på Instagram

Eftersom jag fick sällskap igår på en uteritt så tar G och jag ett trimpass ikväll istället. Det blir bra! 🙂 Vad ska ni göra idag? Och har ni sett att sommaren kommer på riktigt från och med imorgon? ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.