Snart bete och nygamla sommarkompisar!

Grizzly och jag ska få hänga med nygamla sommarkompisar i sommar! 😀 I mitten av juni kommer Idas häst, Manne, att flytta in på samma bete som G. Ida och jag kommer med andra ord kunna rida tillsammans i sommar. Men så mysigt!

Hästarna från vårt stall släpps troligen på bete nånstans kring nationaldagshelgen som det ser ut nu. Jag försöker ta mig tid att låta G äta lite gröngräs om dagarna nu fram tills dess för att vänja in magen litegrann.

Pga. mitt migränanfall hade jag igår värk i hela kroppen, så G fick bara ompyssling men i övrigt vila igår. Ikväll ska vi ta ett pass på ridbanan så jag hoppas han har vilat sig i form. 😉

Jag ska hämta ut ett paket till Grizzlan också – hans nya ”fintränings”- och tävlingsoutfit! ♥

Manne och Grizzly hade sommaren 2019 tillsammans när Arwin skulle komma till världen.

Sommaren 2019 var Manne och Grizzlan typ lika höga. (dock inte lika grova, där kommer M nog aldrig ikapp, haha) 😉 Idag är M typ en meter högre än G, känns det som! 1 dm i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.